Flyttkillarna

      Kommentarer inaktiverade för Flyttkillarna

Flyttkillarna har funnits med som flyttfirma sedan 1992 och är nu efter mycket hårt arbete en känd flyttfirma i branschen. Flyttkillarna utför sitt arbete både lokalt i Sverige men också utomlands om så skulle önskas, vi ställer upp på det mesta inom flyttjänster. Vi är ett modernt flyttföretag som hela tiden försöker att förbättra och utveckla företaget gällande rutiner och kvalitet, allt för att vi ska hålla oss kvar i toppen, där det blåser mycket. Vi anser oss fortfarande ha de bästa lösningarna när det gäller att flytta. Vid intresse finns det mer att läsa här om Flyttkillarna.

Flyttfirma med allt

Hos Flyttkillarna får du som kund hjälp med i princip allt möjligt och omöjligt, pianoflytt kan vara en sån där grej som man troligtvis inte klarar av på egen hand, men det kan du beställa hos Flyttkillarna. Ett piano är både stort, tungt och väldigt otympligt att försöka bära med hjälp av ett par extra händer. Det kan vara det enda sättet att få ut ett piano, att hyra pianoflytt helt enkelt. Förutom den snart utdöende pianoflytten så bistår vi med hjälp att flytta både lokalt inom Sverige men också internationellt.

Den lokala flyttfirman

Flyttkillarna är en ganska lokal flyttfirma då vi finns i alla de tre svenska huvudstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö så spridningen eller täckningen är ganska hög i Sverige. Men vi stöttar som sagt även er som vill flytta till eller flytta hem sina möbler från utlandet. Kanske har du bott i Spanien i många år men bestämt dig för att äntligen flytta tillbaka till Sverige. Oavsett vart du önskar flytta, om du är privat person eller företag, så har vi en tjänst som passar för dig, det kan vi nästan lova (i alla fall så länge det har med alla former av städtjänster att göra.