Gitarrbus 1 – nu är det äntligen dags

Har du funderat nog nu? Har du äntligen insett att du behöver ett intresse som bara genererar lycka till dig i första hand? Ja men HELT rätt då! Att lära sig spela gitarr är nämligen något som ofta bidrar till lycka hos både den som utövar gitarrspelandet men även den som får äran att lyssna. I början kanske det inte är någon speciell ära att lyssna, men för att det så småningom ska bli det så skulle jag verkligen vilja tipsa om en bok från Notlagret som jag själv lärde mig spela gitarr med hjälp av. Detta är Gitarrbus 1 som är den perfekta nybörjarskolan för gitarr av Ulrik Lundström och Jan Utbult.

Gitarrbus 1 av 3

Gitarrbus 1 är som sagt den första av tre delar i den perfekta nybörjarskolan när du vill lära dig att spela gitarr. Den innehåller en himla massa låtar som du garanterat känner igen och dessutom så är det både en bok och CD som gör det ännu lättare för dig att lära dig grunderna! Det går att prata i en evighet om hur bra denna boken är, mest för att den riktar sig mot alla typer av nybörjare på gitarr. Man gör verkligen ingen skillnad utan vill egentligen bara att alla ska få en bra grund i att börja spela detta fantastiska instrument.

Notlagret har ni hört talas om innan och som sagt är det här som du kan köpa Gitarrbus alla delar. Här kan du verkligen läsa mer ingående om vad den hjälper dig med och på vilket vis man grundligt går igenom vad du behöver kunna för att spela gitarr. Det är med andra ord dags att gå in och beställa hem denna nu så att du äntligen får göra något som ger dig lycka!