Olov Johansson och Catriona McKay

Olov Johansson och Catriona McKay är två välrenommerade musiker inom folkmusikscenen. Tillsammans har de utvecklat en unik musikalisk stil som sammanför element från den svenska folkmusiken med traditionell schottisk musik. De är båda mästerliga instrumentalister och är särskilt kända för sina färdigheter på fiol och harpa.

Olov Johansson och Catriona McKay har spelat tillsammans i många år och har turnerat både inom Sverige och utomlands. De har också släppt ett antal album som har mottagits mycket positivt av publiken och kritikerna. Deras musik är känd för att vara energi- och melodirik och deras liveframträdanden är kända för att vara livfulla och engaging.

Olov Johansson och Catriona McKay är också engagerade i att bevara och förmedla den svenska och schottiska folkmusiktraditionen. De är kända för sitt dedikerade arbete för att stärka folkmusikens ställning och för att hjälpa till att sprida den till nya generationer. Tack vare deras musikaliska kompetens och passion för folkmusiken är Olov Johansson och Catriona McKay två av de mest välrenommerade folkmusikerna idag.