Köp rakapparat online

      Kommentarer inaktiverade för Köp rakapparat online

Jag har sagt till min sambo under ett par års tid nu att han måste byta sin rakapparat då den är alldeles för slö. Han har haft denna fantastiska (enligt honom själv) rakapparat alldeles för länge men han kan ha svårt för att göra sig av med saker och ting så ibland måste jag pusha honom lite för att det ska hända något. Här om dagen beklagade han sig för trehundrade-sjätte-gången över den jäkla rakapparaten så jag blev riktigt sur på honom. Han tycker det är så jobbigt att gå i affärer förstår ni, så därför har han inte köpt någon ny. ”Köp rakapparat online” skrek jag till honom, ”om du tycker det är så jobbigt att gå i butiker!”. Jag tror det tog skruv faktiskt, sedan lovade jag att hjälpa till lite med.

Beställa rakapparat online

Hur svårt kan det egentligen vara att beställa en rakapparat online? Min sambo köper helst ingenting alls på nätet. Han är väldigt mycket emot detta och gynnar hellre lokala butiker. Men ibland kanske man måste köpa vissa saker online om det underlättar för en själv. Han har sällan tid att åka runt i butiker för att handla och att han tycker det är förbaskat tråkigt också gör det inte lättare.

Vill inte köpa online

Hans motstånd till att beställa eller köpa saker online kommer nog av att han är rädd att butikerna på nätet ska konkurrera ut de fysiska affärerna och visst kan jag förstå honom. Men om han nu inte ens gillar att besöka de lokala butikerna varför måste han envisas med att inte handla på nätet? Hur som helst så tog han beslutet att låta mig köpa en rakapparat online då han inte hade tid, ville eller kunde köpa en rakapparat i butik. Så förra veckan köpte jag en rakapparat online till honom och han är mig evigt tacksam för detta.