Har du problem med fuktskador i husgrund eller källare?

      Kommentarer inaktiverade för Har du problem med fuktskador i husgrund eller källare?

Då kan det vara dags att kontakta GEAB. De är nämligen experter när det kommer till dränering av hus och kan absolut garantera att du får rätt hjälp av erfarna och väldigt kunniga medarbetare. Men vad är det som gör GEAB så bra egentligen då? Jo men kortfattat så handlar det om att dem arbetar som en totalentreprenör. Detta innebär att du helt slipper hålla kontakten med olika hantverkare medan det med andra ord är GEAB som sköter alla mellanhänder.

Men vad är egentligen dränering då undrar du?

Jo men att dränera skulle kunna beskrivas som en viktig del i att hålla ditt hus fritt från fukt och mögel. När man gör en dränering så gör man det för att leda bort grundvattnet från huset och källaren så att det inte stiger för högt och sin tur orsakar fukt i husgrunden. Den främsta uppgiften är med andra ord att skydda ditt hus från fuktskador och kombineras oftast med att man förser källarväggarna med någon typ av ytterligare fuktspärr som hindrar vatten från jorden att sugas in i väggarna.

Men hur vet man då att det är dags att faktiskt kontakta GEAB? Jo men om det är så att du kan se fukt på källarväggarna eller kanske börjar känna en unken lukt i källaren så kan det vara dags. Andra tecken är såklart om putsen på väggarna börjar släppa, tapeter som bubblar sig eller på något annat vis märkbart mögel. Om inte dräneringsjobbet är gjort sedan byggåret av huset så kan det vara aktuellt att även tänka på dränering av husgrunden. Oavsett så kan GEAB hjälpa dig att kontrollera och räkna på vad detta skulle innebära för just ert hem. Så tveka inte på att fråga om dräneringar så svarar jag gärna!